'
COCCHI VERMOUTH EXTRA DRY PIEMONTESE
„Cocchi Vermouth di Torino Extra Dry“, išleistas 130-ųjų Cocchi jubiliejaus metų proga, yra klasikinio stiliaus vermutas iš vermutų lopšio – Pjemonto regiono. Etiketėje nurodytas „Ricetta Piemontese“ (Pjemonto receptas) yra labai tiksli nuoroda į turinį: visos šiam vermutui svarbios sudedamosios dalys atkeliavo iš Pjemonto ir yra glaudžiai susijusios su šiuo regionu. Gaminant šį vermutą naudojamas ‘Cortese’ veislės vynuogių vynas ir šimtaprocentinės Pjemonto kalnų kilmės pelynai. Aromatingą gėrimo kvapą paryškina Menta di Pancalieri (vietinė pipirmėtės rūšis) ir citrinos, kurios šiame regione tradiciškai naudojamos vermutui paskaninti. „Cocchi Extra Dry“ su pasididžiavimu vadinamas Turino vermutu („Vermouth di Torino“).